Dva jsou vždycky lepší než jeden. Pod tímto heslem pořádá brněnská Liga vozíčkářů v příznačném datu 22. 11. 2012 Den otevřených dveří Klubu Za rohem. Lidé se zdravotním postižením potřebují občas parťáka k tomu, aby našli správné podněty, informace, získali nové dovednosti a naučili se žít samostatně. Díky službě Sociální rehabilitace a jejímu Klubu za rohem, který funguje už dva roky, se to Lize vozíčkářů daří.

Od jedné hodiny odpolední se zájemci můžou přijít podívat a vyzkoušet si aktivity s názvy, které jejich obsah dobře vystihují: Tvořivku, Labužníka či Hlavolamky. Můžou přijít na besedu a doptat se na všechny informace – a to ve velmi příjemném a domácím prostředí Klubu Za rohem. K tomu všemu jim zahraje i akordeonistka a písničkářka Klára Šmahelová.

„Činnost Klubu za rohem jsme zahájili před dvěma lety. Den otevřených dveří je zároveň i narozeninová oslava, poděkování všem, co jej podporují a navštěvují, ale taky pozvánka pro lidi s různými formami hendikepu, kteří jsou rádi mezi lidmi a chtějí se rozvíjet v samostatném životě. To vše nabízíme samozřejmě zdarma,“ pozvala návštěvníky koordinátorka aktivit Klubu Miroslava Pokorná.

Klub za rohem najdou zájemci v budově Ligy vozíčkářů v ulici Bzenecká 23 na brněnských Vinohradech. Akce se koná od 13 do 16 hodin a pro každého návštěvníka či zájemce o službu bude nachystáno malé překvapení.

Podrobné informace poskytne:

Mgr. Miroslava Pokorná

mobil: +420 725 122 854
tel: +420 537 021 485
mail: miroslava.pokorna@ligavozic.cz